Jobba på The First Impression Company AB     Happy Company En arbetsgivare som har 4, eller mer, i kategorin ”Trivsel & arbetsmiljö”.     Top Company En arbetsgivare som har 4, eller mer, i genomsnittsbetyg på Careereye.

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Anställda: 35

Bransch: Bemanning & arbetsförmedling

VD: Jenny Furtenbach

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
Genomsnittsbetyg: {{OverviewData.Stats.Rating | number:1}} / 5
  {{GetBasedOnReviewCountLabel('Baserat på', '{0} omdömen')}}
{{OverviewData.Stats.EnpScore}}%

Rekommenderar arbetsgivaren

{{OverviewData.Stats.ApproveCeoPercentage}}%

Är positiva till VD Jenny Furtenbach

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Omdömen om The First Impression Company AB

ALLA
KÖN
ÅLDER
 • Kön: {{ review.Gender ? review.Gender : "–" }} Ålder:{{review.Age ? review.Age : "–" }} Ort:{{review.Location ? review.Location : "–" }} Tid som anställd:{{review.LengthOfEmployment ? review.LengthOfEmployment : "–" }}
  Genomsnittsbetyg: {{ review.Rating | number:1 }}/5  
  Varför trivs du?

  "{{review.Plus}}"

  Vad bör förbättras?

  "{{review.Minus}}" "{{review.Minus.substring(0, 15) + '...'}}"

  Visa mer
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

  Arbetsgivarens kommentar:

  {{comment.UserFirstName}} {{comment.UserSurname}} {{comment.UserJobPosition}}

  "{{comment.ReplyText}}"

  Visa mindre

Karriär på The First Impression Company AB

VI BRINNER FÖR ETT BRA FÖRSTA INTRYCK

VI BRINNER FÖR

Vi är ett företag som samlat några mycket erfarna och nytänkande individer kring frågan om hur B2B-företag möter sina besökare. Genom våra erfarenheter från olika branscher har vi samlat på oss mängder av kunskap som gör vår vägledning lönsam när det kommer till att skapa en unik och minnesvärd besöksupplevelse. Vi är passionerat engagerade i det faktum att bra möten leder till bra relationer och att bra relationer leder till bra affärer. Vi drivs av vetskapen att våra insatser kommer att generera en ökad intäkt för våra uppdragsgivare.

 

Med stor erfarenhet och specialistkompetens från branscher som kontorskaffe, hotell & restaurang, bemanning, företagsservice, utbildning, marknadsföring och design har vi benat ut vad som måste vara på plats för en besöksupplevelse i världsklass. Och vi har skapat en modell som är enkel att implementera och efterleva. Vi vill att besöket alltid ska vara positivt laddat och att era besökare ska ta med sig känslan av att vilja komma tillbaka.

 

Man kan tycka att det fysiska mötet med ett företag, på deras kontor och i själva hjärtat av verksamheten är en självklar arena att manifestera sitt varumärke på. Märkligt nog är det väldigt få som utnyttjar den unika möjligheten att kontrollera upplevelsen till 100%. Vårt mål är att ni ska ta kontrollen över ert första intryck och skapa en besöksupplevelse som gör skillnad. Rätt genomfört kommer detta att stärka varumärket, öka företagets attraktionskraft och fördjupa relationen mellan människor.

VI ÄR

VI ÄR
Nedan är en kort presentation av teamet som driver The First Impression Company. Varmt välkommen att höra av dig om du har några specifika frågor till någon av oss.

 

FREDRIK STARK
fredrik.stark(at)thefirstimpressioncompany.com  | TFIC Lugano, Schweiz
Fredrik revolutionerade kontorskaffebranschen genom grundandet av Kaffeknappen 1994. I och med att bolaget förvärvades av Nestlé år 2008 lämnade han VD-posten och bolaget. Han kunde då konstatera att hans vision blivit verklighet. En espressostation på kontoret var den nya standarden och från ett nödvändigt ont hade kontorskaffe blivit både personalvård och marknadsföring. Idag arbetar Fredrik intensivt med att förverkliga sin nästa vision....

 

MARIO DE ROSSO
mario(at)thefirstimpressioncompany.com | TFIC Lugano, Schweiz
Mario eller ”Mr Service” är Italienaren som vigt sitt liv åt att ta hand om människor. Marios hemmaplan är hotell- och restaurangbranschen där han spelar på topp. Mario har satt servicestandarden på flera välrenommerade hotellkedjor och har i sin yrkesutövning gjort bestående intryck på en lång rad av världens största celebriteter. Idag tar Mario hand om fortbildning av oss och våra uppdragsgivare. En komplett föreläsning i vett och etikett är aldrig mer än ett samtal bort.

 

KLAS HOLM
klas.holm(at)thefirstimpressioncompany.se | TFIC Stockholm, 0732-48 44 51
Klas är vår ”Creative Director”. Vi tycker att han har förtjänat en extra snajdig titel efter att ha satt ett outplånligt avtryck i den digitala världen med webbyrån Clockwork för att sedan jobba med idé- och konceptutveckling inom reklambranschen i över 20 år. När Klas inte jobbar med upplevelsekoncept och varumärkesfrågor åt våra uppdragsgivare sitter han i sitt egenuppförda hus och bläddrar bland pressklipp i väntan på att belönas med priser även för det.

 

JENNY FURTENBACH
jenny.furtenbach(at)thefirstimpressioncompany.se | TFIC Stockholm, 0732-48 44 50
Jenny är vår VD men kanske mer känd som relationsexperten och nätverksgurun som bara är ett steg bort från att vara connectad med alla människor på hela LinkedIn. Vi hänvisar även dit för att ta del av hennes meritförteckning som inte får plats här. Eftersom Jenny är en flitigt anlitad föreläsare, certifierad på DISC-analys och mycket erfaren inom området personaluthyrning (från tiden på Adecco) ansvarar hon för våra First Impression Manager-utbildningar. Hon arbetar även med vår egen uthyrningspool och när skymningen faller beger hon sig ut på headhunting åt någon av våra uppdragsgivare.

 

DANIEL ELMESTEN
daniel.elmesten(at)thefirstimpressioncompany.se | TFIC Stockholm,  0732-48 44 53
Det Daniel inte vet om kaffe och fikalösningar är inte värt att veta. Kanske inte så konstigt efter 15 år i branschen. Gediget kunnande byggs från grunden. Det är därför tryggt att veta att Daniel varit både installatör, servicetekniker, kundansvarig och försäljningschef. Och som grädde på moset stoltserar han med ett Barista-diplom. Daniel somnar gott på kvällarna. Han vet att våra kunder har det bästa kaffet som går att uppbringa på just den här planeten.

 

GUSTAF HAAG
gustaf.haag(at)thefirstimpressioncompany.se | TFIC Stockholm, 0732-48 44 54
Gustaf är en person som de flesta har sett någon gång. Han har nämligen varit på i stort sett alla kontor i hela stan för att förse kunder med utrustning och varor för sin dagliga verksamhet. Gustaf vet hur företag fungerar bakom kulisserna och är därför grym på service, logistik och flöden. Gustaf är också ett levande exempel på att äkta engagemang är nyckeln till bra relationer och bra affärer.

 

VERONICA PIHL
veronica.phil(at)thefirstimpressioncompany.se | TFIC Stockholm, 0707-75 81 11
Vad vore The First Impression Company utan sin egen First Impression Manager? Veronica är mer känd som Vera och är vår role model och ansvarar för kordinering och coaching av våra FIMs. Som receptionschef och konferensvärdinna har hon skapat bestående första intryck i över 15 år. Ordspråket lyder: ”Den som mött Vera minns Vera”. Behövs en super-FIM till ett extra viktigt event så kan man låna Vera. I väntan på att vi lyckas klona henne måste man lova att lämna tillbaka.

 

NINA STRÖYER
nina.stroyer(at)thefirstimpressioncompany.se  |   0732-484 455
Nina är vår Talent Manager med ansvar för strategisk kompetensförsörjning. Eller på vanligsvenska – rätt person på rätt plats. Baserat på mångårig erfarenhet från en rad serviceyrken har hon en unik förmåga att hitta stjärnor. För att hålla sig à jour händer det att Nina hyr ut sig själv som First Impression Manager, till våra kunders stora förtjusning.

VÅRA VÄRDERINGAR

VÅRA VÄRDERINGAR

Våra värderingar styr våra handlingar och gör oss tydliga både internt och externt. Vi är stolta över våra värderingar och delar gärna med oss av innebörden - förkortat till SPIRA.

 

SNABBA
Vår erfarenhet gör oss snabba.

 

PROFESSIONELLA
Vi är alla olika. Vi är alla proffs på det vi gör. Vi återkopplar och följer upp.

 

INTRESSERADE
Vi är intresserade av att lära oss av andra. Vi är intresserade av att dela med oss av våra erfarenheter.

 

RELATIONISTER
Vi vill ha bra relationer med alla i vår omgivning. Vi vet att människor tycker om att göra affärer med människor man tycker om.

 

AMBITIÖSA
Det är roligt att jobba och vi gör alltid det där lilla extra.

Lediga jobb på The First Impression Company AB

Lediga jobb på The First Impression Company AB

The First Impression Company AB jobb: Vill du se vilka jobb vi har just nu?

Bilder The First Impression Company AB

The First Impression Company AB jobb - En inblick i hur det är att jobba på The First Impression Company AB: 8 omdömen, lediga jobb, 3 löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i The First Impression Company AB som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se