Jobba på Accenture     Happy Company En arbetsgivare som har 4, eller mer, i kategorin ”Trivsel & arbetsmiljö”.     Open Company En arbetsgivare som har uppmanat sina medarbetare att lämna omdöme om företaget, genom att skicka ut Careereyes mejlmall.

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Anställda: 1150

Bransch: Data & IT

VD: Mattias Lewrén

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
Genomsnittsbetyg: {{OverviewData.Stats.Rating | number:1}} / 5
  {{GetBasedOnReviewCountLabel('Baserat på', '{0} omdömen')}}
{{OverviewData.Stats.EnpScore}}%

Rekommenderar arbetsgivaren

{{OverviewData.Stats.ApproveCeoPercentage}}%

Är positiva till VD Mattias Lewrén

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Omdömen om Accenture

ALLA
KÖN
ÅLDER
 • Kön: {{ review.Gender ? review.Gender : "–" }} Ålder:{{review.Age ? review.Age : "–" }} Ort:{{review.Location ? review.Location : "–" }} Tid som anställd:{{review.LengthOfEmployment ? review.LengthOfEmployment : "–" }}
  Genomsnittsbetyg: {{ review.Rating | number:1 }}/5  
  Varför trivs du?

  "{{review.Plus}}"

  Vad bör förbättras?

  "{{review.Minus}}" "{{review.Minus.substring(0, 15) + '...'}}"

  Visa mer
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

  Arbetsgivarens kommentar:

  {{comment.UserFirstName}} {{comment.UserSurname}} {{comment.UserJobPosition}}

  "{{comment.ReplyText}}"

  Visa mindre

Karriär på Accenture

Lär känna AccentureVi satsar på kompetensutveckling - på riktigt!

På Accenture får du arbeta med spännande projekt för flera av Sveriges största företag i ett globalt nätverk. Vi arbetar utifrån en stark teamkänsla i en resultatorienterad företagskultur. Vi har gedigna karriärmodeller och lägger stor vikt vid coaching och kompetensutvecklingsprogram.

Kompetensutveckling och utbildning är nyckelfaktorer inom Accenture. Samtliga anställda får en ”Career Counselor” som fungerar som ett slags mentor och coach genom regelbundna utvecklingssamtal. Du får dessutom kontinuerlig feedback från dina projektledare, för att ge dig bästa förutsättningar att bygga kunskap och erfarenhet.

 

 • Teamorienterad företagskultur
   
 • Utmanande uppdrag för Sveriges största företag
   
 • Tydliga karriärvägar


 

Accenture erbjuder även praktikplatser

För dig som fortfarande studerar men vill starta din karriär redan innan din examen erbjuder vi praktikplatser inom områdena Accenture Technology och Accenture Strategy. Praktiktjänsterna löper över våren och sommaren och riktar sig till studenter som påbörjat sin Bachelour- eller Mastersexamen. Ansökan för våra praktikplatser öppnar under hösten.


Gabrielle, en av våra härliga summer interns under 2017.

Accenture, ett av värdens bästa företag att jobba för!


För nionde året i rad är Accenture med på Forbes lista över de 100 bästa företagen att jobba för.

 

Accenture, ett av värdens bästa företag att jobba för!
 

Vi på Accenture jobbar ständigt för att förbättra vår organisation och strävar efter att värna om våra medarbetare på bästa sätt. Vi driver bland annat ett aktivt Inclusion och Diversity- arbete, har ett starkt kvinnonätverk och arbetar för ett jämställt och inkluderande arbetsklimat.


Våra medarbetare är den främsta kompetensen vi har och vi tror på att ta hand om den. Hos Accenture erbjuds du bland annat:

 • välutvecklad företagshälsovård med heltäckande sjukförsäkring
 • subventionerat gymkort
 • höjd föräldraersättning.


Under året anordnar vi flertalet sociala aktiviteter och vi erbjuder även ett stort utbud av sponsrade idrottsaktiviteter med Accenture IF. Nedan ser du peppade deltagare i Accenture IF inför Bellmanstafetten.

 

Vi satsar på socialt ansvarstagande 

Vi på Accenture lägger också stor vikt vid socialt ansvarstagande och har därför utvecklat programmet ”Corporate Citizenship”. Detta är ett globalt initiativ som syftar till att stödja icke-vinstdrivande organisationers utvecklingsarbete runtom i världen. Vi bidrar genom att erbjuda den kompetens som inte redan finns på plats. Som konsult på Accenture kan du därför engagera dig i en mängd projekt, via organisationer som Rädda Barnen, Plan, Fryshuset eller Mattecentrum.

Våra verksamhetsområden?

Våra sex stycken verksamhetsområden

Accenture har sex stycken olika verksamhetsområden: Accenture Strategy, Accenture Consulting, Accenture Security, Accenture Digital, Accenture Operations och Accenture Technology. Därtill har vi också vår designbyrå Fjord som är specialiserade på digitala upplevelser. Tillsammans, både i lokala och globala team, jobbar vi för att skapa de bästa lösningarna för våra kunder.

 


 


 


 


 

 

Möt våra medarbetare

 

 

Lediga jobb på Accenture

Lediga jobb på Accenture

Accenture jobb: Vill du se vilka jobb vi har just nu?

Accenture jobb - En inblick i hur det är att jobba på Accenture: 290 omdömen, lediga jobb, 84 löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i Accenture som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se