Jobba på Securitas Sverige

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Antal anställda:

Bransch: Övriga företagstjänster

VD: Magnus Ahlqvist

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
Genomsnittsbetyg: {{OverviewData.Stats.Rating | number:1}} / 5
  {{GetBasedOnReviewCountLabel('Baserat på', '{0} omdömen')}}
{{OverviewData.Stats.EnpScore}}%

Rekommenderar arbetsgivaren

{{OverviewData.Stats.ApproveCeoPercentage}}%

Är positiva till VD Magnus Ahlqvist

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Omdömen om Securitas Sverige

ALLA
KÖN
ÅLDER
 • Kön: {{ review.Gender ? review.Gender : "–" }} Ålder:{{review.Age ? review.Age : "–" }} Ort:{{review.Location ? review.Location : "–" }} Tid som anställd:{{review.LengthOfEmployment ? review.LengthOfEmployment : "–" }}
  Genomsnittsbetyg: {{ review.Rating | number:1 }}/5  
  Varför trivs du?

  "{{review.Plus}}"

  Vad bör förbättras?

  "{{review.Minus}}" "{{review.Minus.substring(0, 15) + '...'}}"

  Visa mer
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

  Arbetsgivarens kommentar:

  {{comment.UserFirstName}} {{comment.UserSurname}} {{comment.UserJobPosition}}

  "{{comment.ReplyText}}"

  Visa mindre

Karriär på Securitas Sverige

Vi säkrar Sverige

Välkommen till Securitas i Sverige!

Securitas Sverige AB är en del av Securitaskoncernen och vi har varit en del av säkerhetsbranschen i Sverige i mer än 80 år. Vi erbjuder helhetslösningar inom säkerhet för våra kunder.

Vi har verksamhet i hela landet, från norr till söder och vi jobbar på uppdrag av våra kunder dygnet runt under årets alla dagar. Våra uppdrag skiljer sig åt beroende på vilken säkerhetslösning som våra kunder är i behov av med allt från operatörer i larmcentral och rondering av fastigheter till kontroll av brandskydd och flygplatsräddningstjänst. Klicka på videoklippet nedan för att följa oss över landet under ett dygn.

 

Vi är idag arbetsgivare för cirka 9 500 medarbetare i Sverige.
Går du i tankarna att söka dig till oss? I så fall är du varmt välkommen!


Våra lediga tjänster

Din karriär på Securitas

Securitas som arbetsgivare

Securitas är marknadsledande i säkerhetsbranschen. I och med det kommer ett stort ansvar för oss som arbetsgivare och vi jobbar för att ligga i framkant när det gäller att attrahera och utveckla våra medarbetare. 

Vilka jobbar hos oss?

Till oss söker sig framför allt många unga medarbetare. Du kanske börjar direkt efter en gymnasieutbildning som är inriktad mot något av våra verksamhetsslag och då kan du börja arbeta direkt. Söker du dig till oss efter en annan gymnasieutbildning så får du den utbildning du behöver av oss. Du kan också göra som många av våra andra medarbetare och börja jobba hos oss parallellt som du studerar på universitetet eller högskola med arbetet som ett extrajobb vid sidan av studierna.

Om du redan jobbar inom säkerhetsbranschen idag och vill byta arbetsgivare är du självklart också välkommen. Oavsett anledning till att du söker dig till oss så kommer du till ett företag som erbjuder spännande kunduppdrag, stimulerande arbetsuppgifter och som leder utvecklingen i branschen.

Våra medarbetare är ansiktet utåt

Som medarbetare hos oss är du vårt ansikte utåt och ofta även ansikte utåt för våra kunder. I mer än 80 år har vi satt vår yrkesstolthet främst och den tar sig uttryck i våra värdeord ärlighet, vaksamhet och hjälpsamhet. Det betyder att du behöver vara pålitlig och ansvarsfull samtidigt som du är säkerhetsmedveten.

Kompetensutveckling

Kompetensutveckling i form av utbildningar sker bland annat i vår egen interna utbildningsverksamhet och den branschgemensamma utbildningsverksamheten, BYA (Bevakningsbranschens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd). Vi skräddarsyr utbildningsprogram för olika befattningar. Vi utvecklar hela tiden nya utbildningar som passar verksamhetens och kundernas krav och som ger våra medarbetare den senaste kunskapen.
De närmaste åren kommer stort fokus i verksamheten att ligga på att utveckla nya tjänster parallellt med våra mer traditionella tjänster. Nya tjänster kan vara inom till exempel teknikområdet eller inom brand- och räddningsverksamheten och därför kommer vi framöver också att söka medarbetare med en något annorlunda bakgrund och erfarenhet än vad vi traditionellt sett gjort tidigare.

Välkommen som medarbetare hos Securitas!

Oavsett när eller hur du börjar jobba hos oss så ansluter du till en organisation där många medarbetare har valt att jobba kvar länge och vi jobbar för att vara en arbetsgivare som du ska trivas hos. Börja din Securitaskarriär redan nu.

Våra lediga tjänster

Senaste nytt

Senaste nytt på Securitas Sverige

RSS Feed Widget

Vanliga frågor

Vanliga frågor på Securitas Sverige

Att ställa rätt frågor och vara intresserad av sin omgivning är en viktig del av att arbeta inom säkerhetsbranschen. Nedan svarar vi på några av de frågor som du kan ha om du är intresserad av att arbeta hos oss på Securitas Sverige.

Vilka slags tjänster har ni på Securitas?

Våra drygt 9 500 medarbetare arbetar med en mängd olika uppgifter. Hos oss kan du bland annat arbeta som:

- Väktare
- Flygplatskontrollant
- Skyddsvakt
- Säljare
- Projektledare
- Ordningsvakt
- Brandskyddstekniker
- Operatör i larmcentral, kameracentral eller servicecentral
- Drifttekniker
- Kundtjänstmedarbetare
- Parkeringsvakt
- Biljettkontrollant
Samt även en mängd administrativa tjänster i supportfunktionerna.

Vilka förkunskapskrav har ni?

Vilken slags kunskap och erfarenhet du behöver för att söka jobb hos oss beror på vilken tjänst det handlar om. För många av tjänsterna bör du ha tidigare erfarenhet och kanske även utbildning inom området.

För att arbeta som väktare, flygplatskontrollant och liknande tjänster behöver du ingen utbildning sedan tidigare. Vi utbildar dig om du anställs hos oss.

 

Finns det särskilda krav för att arbeta i ett auktoriserat bevakningsföretag?

Ja, alla medarbetare som anställs i Securitas Sverige måste vara godkända av Länsstyrelsen för arbete i auktoriserat bevakningsföretag. Detta regleras i Lag (1974:191) om bevakningsföretag och det gäller alla tjänster i företaget även om du inte arbetar med bevakningsverksamheten.

Vad som ligger till grund för Länsstyrelsens beslut kan vi inte i detalj svara på, men du som arbetssökande prövas ”med avseende på laglydnad, medborgerlig pålitlighet samt lämplighet i övrigt för anställning i sådant företag”.

Gör ni tester eller andra kontroller inför anställning?

Alla personer som är aktuella för anställning i Securitas Sverige genomgår någon form av rekryteringstest. Hur testerna ser ut skiljer sig åt mellan olika befattningar men testet består av olika delar som testar allt från språkkunskaper till kompetensprofil och förmågor av olika slag.

Vi inhämtar också en ekonomisk upplysning kring betalningsanmärkningar på de personer som är aktuella för anställning. Om vi inhämtar en ekonomisk upplysning för dig så får du en upplysningskopia hemskickad.

Var kan jag söka jobb på Securitas?

Sök jobb och se våra lediga tjänster på Securitas genom att klicka på knappen nedan:


Våra lediga tjänster

Lediga jobb på Securitas Sverige

Lediga jobb på Securitas Sverige

Securitas Sverige jobb: Vill du se vilka jobb vi har just nu?

Bilder Securitas Sverige

Securitas Sverige jobb - En inblick i hur det är att jobba på Securitas Sverige: 57 omdömen, lediga jobb, 16 löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i Securitas Sverige som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se