Jobba på Talently     Happy Company En arbetsgivare som har 4, eller mer, i kategorin ”Trivsel & arbetsmiljö”.     Open Company En arbetsgivare som har uppmanat sina medarbetare att lämna omdöme om företaget, genom att skicka ut Careereyes mejlmall.     Top Company En arbetsgivare som har 4, eller mer, i genomsnittsbetyg på Careereye.

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Anställda: 15

Bransch: Bemanning & arbetsförmedling

VD: Ruben Bratt

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
Genomsnittsbetyg: {{OverviewData.Stats.Rating | number:1}} / 5
  {{GetBasedOnReviewCountLabel('Baserat på', '{0} omdömen')}}
{{OverviewData.Stats.EnpScore}}%

Rekommenderar arbetsgivaren

{{OverviewData.Stats.ApproveCeoPercentage}}%

Är positiva till VD Ruben Bratt

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Omdömen om Talently

ALLA
KÖN
ÅLDER
 • Kön: {{ review.Gender ? review.Gender : "–" }} Ålder:{{review.Age ? review.Age : "–" }} Ort:{{review.Location ? review.Location : "–" }} Tid som anställd:{{review.LengthOfEmployment ? review.LengthOfEmployment : "–" }}
  Genomsnittsbetyg: {{ review.Rating | number:1 }}/5  
  Varför trivs du?

  "{{review.Plus}}"

  Vad bör förbättras?

  "{{review.Minus}}" "{{review.Minus.substring(0, 15) + '...'}}"

  Visa mer
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

  Arbetsgivarens kommentar:

  {{comment.UserFirstName}} {{comment.UserSurname}} {{comment.UserJobPosition}}

  "{{comment.ReplyText}}"

  Visa mindre

Karriär på Talently

Om Talently

Det hela började år 2008, då grundaren Henrik Denebrandt bestämde sig för att starta bolaget Nordic Online och började jobba med marknadsföring av platsannonser i norra Europa. Bolaget blev ägare till breda och nischade jobbsajter i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland och Österrike. Vi har sedan starten utvecklat över 17 olika sajter inom jobbsök. 

 

2016 bytte bolaget namn till Careereye i samband med att man startade omdömessajten careereye.se. Där kan medarbetare anonymt lämna omdöme om sin arbetsgivare. Tack vare alla inkomna omdömen kan andra arbetssökare få en bredare bild av hur det är att jobba hos någon arbetsgivare som han eller hon kanske är intresserad av. På sajten careereye.se finns idag tusentals omdömen. Arbetsgivare kan, genom att bli Careereye-kund, marknadsföra sig på sin egen Careereye-sida genom att med text, bilder, filmer m.m, lyfta fram hur de är som arbetsgivare. 


I oktober 2017 breddade bolaget sitt erbjudande med ännu flera tjänster och passade då samtidigt på att byta bolagsnamnet till Talently Recruitment Tech. Det för att underlätta kommunikation kring de olika tjänster som bolaget idag erbjuder. (Tjänsten Careereye heter fortsatt just Careereye.)

Vad vi erbjuder

 


Atmosfären
På våra kontor i Stockholm och Berlin har vi anställda från olika länder, med olika kulturella bakgrunder. 


Spel och aktiviteter
Känn stämningen när vi tävlar i FIFA, eller varför inte när vi tar minimotorcykeln ut för en tur? 


Tävlingar
Vi har kontinuerliga säljtävlingar med riktigt bra priser. Vi tror att det ger en extra motivation i det dagliga arbetet.

Lediga jobb på Talently

Lediga jobb på Talently

Talently jobb: Vill du se vilka jobb vi har just nu?

Talently jobb - En inblick i hur det är att jobba på Talently: 30 omdömen, lediga jobb, 8 löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i Talently som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se