Jobba på mySafety Försäkringar AB

 
LÄMNA OMDÖME

Överblick

Anställda: 330

Bransch: Övriga företagstjänster

VD: Daniel Elfvendahl

Hemsida: {{ CompanyGeneralInfo.CompanyWebsiteDomain }}

 

 

Ta en titt på våra kontorsbilderkontorsbilder, karriärmöjligheterkarriärmöjligheter, lediga tjänsterlediga tjänster och mer nedan!  

Visa mer Visa mindre
Genomsnittsbetyg: {{OverviewData.Stats.Rating | number:1}} / 5
  {{GetBasedOnReviewCountLabel('Baserat på', '{0} omdömen')}}
{{OverviewData.Stats.EnpScore}}%

Rekommenderar arbetsgivaren

{{OverviewData.Stats.ApproveCeoPercentage}}%

Är positiva till VD Daniel Elfvendahl

Visa mer Visa mindre
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
{{criteria.Name}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

Omdömen om mySafety Försäkringar AB

ALLA
KÖN
ÅLDER
 • Kön: {{ review.Gender ? review.Gender : "–" }} Ålder:{{review.Age ? review.Age : "–" }} Ort:{{review.Location ? review.Location : "–" }} Tid som anställd:{{review.LengthOfEmployment ? review.LengthOfEmployment : "–" }}
  Genomsnittsbetyg: {{ review.Rating | number:1 }}/5  
  Varför trivs du?

  "{{review.Plus}}"

  Vad bör förbättras?

  "{{review.Minus}}" "{{review.Minus.substring(0, 15) + '...'}}"

  Visa mer
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  
  {{criteria.CriteriaName}} {{criteria.CriteriaRanging}}  

  Arbetsgivarens kommentar:

  {{comment.UserFirstName}} {{comment.UserSurname}} {{comment.UserJobPosition}}

  "{{comment.ReplyText}}"

  Visa mindre

Karriär på mySafety Försäkringar AB

Om mySafety


 

Om mySafety Försäkringar

Dygnet runt hjälper vi våra kunder att lösa akuta problem, exempelvis att spärra, spåra och skydda ID-handlingar, bankkort, mobiltelefoner, husdjur, cyklar och nycklar.
 

Vi hjälper även till vid skimming, rån, brand, vattenskada och inbrott. Och vi arbetar proaktivt med nyhetsbrev, informationsutbyte, stöldskyddsmärkning, rese- och överfallslarm. I Sverige erbjuder vi även olika försäkringar för bilägare via vårt systerbolag SBM Försäkring AB.


mySafety Försäkringar utvecklar försäkringar och tjänster för våra kunders personliga trygghet och som gör påtaglig nytta för samhället. Energi, engagemang och effektivitet är viktiga beståndsdelar i vårt dagliga arbete.Vi vill lösa problem och hjälpa kunden, i alla lägen, dygnet runt.


För oss innebär det att vem du som kund än möter hos oss ska de värdeorden genomsyra din upplevelse. Du ska veta att vår kundservice finns på plats dygnet runt för att hjälpa dig om du råkar illa ut. Vi är alltid beredda att gå den där extra milen för att lösa ditt problem, och vi finns där för dig oavsett vilken knipa du hamnat i.

 

mySafety Försäkringar är stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett tryggare samhälle genom tjänster och produkter som förebygger och minskar risker i deras vardag, och vi vill att alla som kommer i kontakt med oss ska uppleva den känslan av trygghet.

 

Våra olika avdelningar

På mySafety har vi fyra avdelningar - försäljning, kundservice, IT och produkt- och verksamhetsstöd. Här kan du läsa lite mer om vad våra medarbetare gör på var och en av avdelningarna.

 

Försäljningsavdelningen:

På försäljningsavdelningen förmedlar vi våra produkter och försäkringar mot konsumenter och företag. Avdelningen består av ett 100-tal försäkringsförmedlare vilka är placerade i Stockholm och Uppsala. Här har du alla möjligheter att utvecklas i din försäljning och ta allt större ansvar, samt även vidareutbildas inom företaget. 

Vi motiverar varandra och tillsammans skapar vi ett positivt och jämlikt arbetsklimat. Alla som jobbar här lägger ribban lite högre, varje dag. Här får du bra möjligheter att påverka din lön och för oss är engagemang, potential och personlighet lika viktigt som arbetslivserfarenhet och ett långt CV.

 

Kundservice:

Vår kundserviceavdelning med ett 30-tal medarbetare är placerade på vårat huvudkontor i Stockholm. Den primära uppgiften för avdelningen är att besvara inkommande telefonsamtal, brev och mejl på vardagar mellan kl. 8-18. Utöver detta har vi ett natt-/kvällsteam som på övrig tid hanterar våra spärrsamtal. Detta gör att vi kan erbjuda våra kunder service dygnet runt, alla dagar i veckan, året om. 

Vi gör alltid det lilla extra för våra kunder. Det innebär att vi hela tiden jobbar med att förbättra kundupplevelsen för att nå en service i världsklass. Kundservice är en viktig avdelning i organisationen då det är där vi bygger den långsiktiga relationen till våra kunder. 

För att trivas på vår kundserviceavdelning bör du tycka om att jobba serviceinriktat mot uppsatta mål, vara social, och framförallt vara intresserad av att arbeta stenhårt för nöjdare kunder. Du är inte rädd att kavla upp ärmarna och göra det lilla extra för att bidra i vårt arbete mot en fantastisk kundupplevelse.

 

IT:

Vår IT-avdelning med ett 20-tal medarbetare är en koncernfunktion som har ansvar för hela IT-leveransen till koncernens åtta marknader i Norden och Östeuropa. Här arbetar vi med tre leveransområden: drift & support, information & data samt utveckling. 

Vårt uppdrag är att stärka mySafety Försäkringar för att uppnå de strategiska och finansiella målen genom modern teknik och professionell IT-leverans. För tre år sedan var vi endast en teknisk avdelning som senare har kompletterats med kompetens inom bland annat projektledning, webbutveckling och business intelligence. mySafety Försäkringar är ett tillväxtbolag och det är viktigt att vår IT-avdelning stödjer den tillväxten.

 

Produkt- och verksamhetsstöd:

Produktavdelningen verkar över ett brett ansvarsområde inom flera enheter. Vi består idag av nio personer och planen är att expandera ytterligare. Inom avdelningen finns följande fem enheter med respektive ansvarsområden:

Produkt: Ansvarar för produktutveckling och förvaltning av våra befintliga produkter.
 

Internkontroll: Ansvarar för att våra policys, processer och rutiner följs, samt att våra försäkringsförmedlare uppfyller våra högt ställda kvalitetskrav.


Insikt & Analys: Ansvarar för att leverera beslutsstöd i form av analyser och rapporter till den operativa verksamheten. 


Juridik: Ansvarsområdet omfattar bland annat försäkrings- och avtalsrätt. Är en juridisk stödfunktion till verksamheten.


Skadereglering: Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att ansvara för reglering av våra kunders skador enligt gällande lag/praxis och försäkringsvillkor.
 

Arbetsklimatet hos oss präglas av energi, engagemang och effektivitet, mångfald, glädje, respekt och frihet under ansvar. Den svenska verksamheten bedrivs från huvudkontoret i Stockholm, och Uppsala.

Varför jobba här?

Vår arbetsplats och kultur

mySafety Försäkringar genomsyras av en social kultur. Vi jobbar effektivt för att nå våra mål. Vi tävlar och motiverar varandra, samtidigt som vi tillsammans bidrar till att skapa ett positivt och jämlikt arbetsklimat.

Det är arbetsplatsen för dig som vill må bra när du går till jobbet och när du går hem. Du är genuint intresserad av människor, att lösa problem och personlig utveckling.

Vem vet, du kanske hittar ditt drömjobb hos oss!

 

Viktigt att ha kul på jobbet!

Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och måndagsångest är inget som existerar hos oss. Förutom att vi har en bra sammanhållning på arbetsplatsen  gillar vi att göra roliga saker ihop. Vi joggar på Djurgården ihop, har after works på kontoret och andra roliga events så som julfest och sommaraktiviteter.

”Tack vare en energirik och positiv kultur är det alltid roligt att gå till jobbet. Vi tror på konstant utveckling och att alltid våga sätta fötterna på ny mark vilket gör att man växer oerhört mycket som individ. Vårat fina kontor på Gärdet är ett litet plus i kanten :- )”

Emil, Teamchef

”Vill man jobba på en riktigt rolig arbetsplats med härliga kollegor, stor gemenskap och där det finns stora möjligheter att växa och utvecklas i företaget är mySafety det rätta stället. I min värld ska det inte finnas något som heter måndagsångest för att man ska jobba och det har jag som tur är aldrig haft under min tid på mySafety. Det är en skön känsla!”
Eva, Utbildningsansvarig

Våra värderingar

Våra värderingar

Vi tycker att vår arbetsplats är fantastisk och jobbar varje dag för att göra den ännu bättre för våra medarbetare. Våra tre värderingsord är energi, engagemang och effektivitet. Det här är vad vi menar med vart och ett av de orden:
 

 • Energi
  Vi utstrålar energi, respekt och välvilja. Vi ger varandra energi genom att berömma, hjälpa, peppa, lyssna, le och bjuda på oss själva.

   
 • Engagemang
  Vi är genuint engagerade i samhällsfrågor, brottsbekämpning och människors vardag. Vi är engagerade i att nå våra personliga och gemensamma mål genom att dagligen leverera på en jämn och hög nivå.

 

 • Effektivitet
  Vi är tillgängliga 24/7 för att snabbt och effektivt lösa problem. Vi andas kvalitet och effektivitet. Vi är snabba och lyhörda.

Möt några av våra medarbetare

Sara Larsson, teamchef – Kundcenter


Vad jobbar jag med?
Jag jobbar som Teamchef i Uppsala. Jag peppar och motiverar våra anställda varje dag för att nå sina mål. Jag bidrar till att vi har en härlig stämning och att alla ska trivas på arbetsplatsen.
 

Därför tycker jag att du ska jobba på mySafety Försäkringar
Vi har en härlig miljö med fokus på trivsel både på individ- och gruppnivå. Från start får du en bred och noggrann utbildning som gör att du står stabilt för vilken vind som än kommer. Att följa med när företaget just nu är i en utvecklingsprocess gör att vardagen aldrig blir tråkig eller enformig.
 

Ett härligt minne från min tid här
Förutom den glädje som sprids varje dag på kontoret så är min absoluta höjdpunkt då vi chefer åkte på konferens till Palma. Den kemin vi skapade på plats har verkligen förbättrat det redan bra samarbetet oss kollegor emellan.

--------

 

Jesper Jacquet, CIO – IT


Vad jobbar jag med?
Jag är koncernens CIO vilket innebär att jag är ytterst ansvarig för IT, informationssäkerhet och digitalisering på samtliga marknader där vi är verksamma.
 

Därför tycker jag att du ska jobba på mySafety Försäkringar
Det är ett bolag i tillväxt som verkligen lever våra värdeord Energi, Engagemang och Effektivitet. Klyschorna ”högt i tak” och ”många bollar i luften” passar in hos oss på riktigt. Det händer saker hela tiden och det finns stora möjligheter att utvecklas.
 

Ett härligt minne från min tid här
Det var nog första dagen på det nya fina huvudkontoret i Stockholm dit vi flyttade förra året. På IT arbetade vi med förberedelser i cirka ett år i förväg, så det var en bra känsla när flytten var genomförd och all verksamhet fungerade utan driftstörningar.

--------

 

Daniel Hägg, kundcenterchef – Kundcenter


Vad jobbar jag med?
Jag jobbar som Kundcenterchef och det innebär att jag ansvarar för all vår kommunikation via telefon. Det är uppdelat i tre avdelningar där vi har utgående försäkringsförmedling till konsument och företag och inkommande trafik till vår kundservice.
 

Därför tycker jag att du ska jobba på mySafety Försäkringar
Att jobba hos oss på mySafety Försäkringar är en möjlighet att få personlig och professionell utveckling och framförallt att få vara med och påverka det vi gör. Det är ett spännande företag där kund och medarbetare alltid är i fokus, detta gör vi i ett högt tempo med en härlig kultur där vi peppar och hjälper varandra. Om du tycker om att utmana dig själv och drivs av att hela tiden utveckla dig själv så ska du definitivt bli en av oss.
 

Ett härligt minne från min tid här
Vi jobbar hela tiden med att utmana oss själva i allt vi gör. Det är något man tydligt märker av där vi är snabba i beslut och vågar ifrågasätta det vi gör. Om man tittar ett år tillbaka så har det skett stora förändringar och vi blir ständigt bättre på det vi gör. Jag är glad att få vara en del av denna fantastiska resa.

Lediga jobb på mySafety Försäkringar AB

Lediga jobb på mySafety Försäkringar AB

mySafety Försäkringar AB jobb: Vill du se vilka jobb vi har just nu?

Bilder mySafety Försäkringar AB

mySafety Försäkringar AB jobb - En inblick i hur det är att jobba på mySafety Försäkringar AB: 51 omdömen, 9 lediga jobb, 9 löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i mySafety Försäkringar AB som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se